Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

100% pénzügyi biztonság - 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

A Pakkolj.hu divat blogjában írunk érdekességekről a divat világából, ajánlunk táskákat nőknek és gyerekeknek hétköznapra és ajándékba, hogy segítségedre legyünk új táskád kiválasztásában, és a vásárlási döntés meghozatalában. Kíváncsi vagy rá, hogyan fertőtlenítsd a táskád vírusos időkben, vagy arra, hogyan ismerheted fel a hamisítvány David Jones - táskákat? Ha igen, olvasd el cikkeinket, melyek nem tartanak tovább, mint egy habos cappuccino elkortyolgatása!  

 

2021. 07. 28. 14:52:59
A legjobb táska tárolási ötletek, hogy megelőzd a káoszt

 

Képzeld el a következőt: reggel kitárod a gardróbod ajtaját, hogy pikk – pakk kikapd belőle kedvenc táskádat. Ám az első pillantásra látod, hogy a kiszemelt példány megszerzése korántsem lesz egyszerű művelet. Egymás hegyén – hátán tornyosulnak a kézitáskák, shopperek, crossbody-k, a fejben kiválasztott darab viszont a kupac legalján nyomorog, elérhetetlenül. Te pedig a hajadat téped, mert késésben vagy. Ismerős a helyzet?

2021. 06. 11. 10:01:03
20 szórakoztató érdekesség a divat történetéből

Tudod, hol hordtak a világon először nyakkendőt? És arról hallottál, miért varratott Napóleon gombokat a katonai kabátokra? A divat történelme telis – tele van meghökkentő és sokszor mulatságos tényekkel, melyeken egészen elámulunk. Most 20 érdekességet fedünk fel a divat világából.
2021. 05. 23. 14:13:26
Vigyázz, kész, restart! Különleges női táskák az újranyitáshoz


Eljött a pillanat, amire hónapok óta vártunk: végre feloldották a koronavírus – járvány miatt meghozott korlátozásokat, kinyílt a világ. Ismét mehetünk rendezvényekre, teljes gőzzel belevethetjük magunkat a hétköznapok pörgésébe, a munka világába.

2021. 05. 07. 10:35:36
Világos és virágos - Női táskák tavaszra a napsütés jegyében


Ha olyan táskát keresünk, mely minden évszakban és minden alkalomra jolly joker, általában egy fekete modellre esik a választásunk, hisz ezzel sosem foghatunk mellé. De ha beköszönt a tavasz és ragyog a nap, mégis a világos színek felé kezd húzni a szívünk. Ha te is így érzel, olvasd el cikkünket, melyben legszebb világos színű női táskáinkat mutatjuk be.