Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében..
hu
Sweet Candy óriás sál - Zöld, madarak
6.990 Ft

Sweet Candy óriás sál - Zöld, madarak

6.990 Ft
Gyártó: Sweet Candy
Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás

Sweet Candy óriás sál - Zöld, madarak

A spanyol márka varázslatos kiegészítői között már óriási kendőket is találsz, melyek kitűnően feldobják őszi-téli-tavaszi öltözékeidet.

A selymes tapintású és fényű, nagyméretű sálba jól beburkolózhatsz hűvösebb napokon, hangsúlyos, nagy mintái, élénk színei pedig jókedvre derítenek borúsabb napokon is.

A Sweet Candy sál mintája és színei

A Madarak fantázianevű mintát már ismerheted a halványzöld színű pénztárcákról, melyen a Sweet Candy elegáns hősnője egy kávéházba tart, körülötte fehér galambok repdesnek.  

A kendő mindkét oldala más színvilágot és mintázatot kapott, így teljesen más öltözéket tudsz varázsolni magadnak attól függően, melyik oldalát teszed kívülre.

Ha színekre vágysz, válaszd a halványzöld oldalt, itt látható a sálat díszítő kép. A leányzó vörös haja kiviláglik, a virágok és az esernyőtartó piros színe szintén élénkítik a képet. A szélén található díszítőcsíkok csokibarnák és narancssárgák. 

Ha olyan öltözéket választottál, melyhez jobban illenek az egységes, visszafogott árnyalatok, csak fordítsd meg a sálat. A másik oldalon finom, almazöld alapszínt találsz, melyen borostyánzöld stilizált növényminta látható.

A sál paraméterei

Méretei: 180 cm hosszú, 68 cm széles

Anyaga: 100% szintetikus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Vélemények gyűjtési és megjelenítési alapelvei

Webáruházunkban kizárólag olyan fogyasztói értékelések találhatóak, amelyeket a terméket használó vagy azt megvásárló fogyasztók küldtek be.

További részletek a fogyasztói értékelésekre vonatkozó alapelveinkről:
https://www.pakkolj.hu/a-fogyasztoi-ertekelesek-gyujtesenek-megjelenitesenek-alapelvei-116