A sütiket azért használjuk, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket jeleníthessünk meg számodra, illetve hogy biztosítsuk oldalunk megfelelő működését és látogatottságunk elemzését.  
hu
Sweet Candy óriás sál - Sötétkék égbolt
6.990 Ft

Sweet Candy óriás sál - Sötétkék égbolt

6.990 Ft
Gyártó: Sweet Candy
Szerezhető hűségpontok: 0

Leírás

Sweet Candy óriás sál - Sötétkék égbolt

A spanyol márka varázslatos kiegészítői között már óriási kendőket is találsz, melyek kitűnően feldobják őszi-téli-tavaszi öltözékeidet.

A selymes tapintású és fényű, nagyméretű sálba jól beburkolózhatsz hűvösebb időben, hangsúlyos, nagy mintái, élénk színei pedig jókedvre derítenek borúsabb napokon is.

A Sweet Candy sál mintája és színei

A Sötétkék égbolt fantázianevű minta újdonságként érkezett a kollekcióba, és biztosra vesszük, hogy a macskarajongók kedvence lesz. Mindjárt megtudod, miért!

A mélykék alap az égboltot jelenti, rajta szépen stilizált, aranysárga Nap, Hold, üstökös és csillagkép - minták váltakoznak. 

Emellett pedig több angol nyelvű macskás idézet került a képre, melyek tökéletesen kifejezik a gazdik rajongását kedvenceik iránt.

Az egyik így hangzik: "Egy otthon macska nélkül csak egy ház."

A többit nem áruljuk el, hiszen Te is megtalálod majd.

A kendő másik oldalát a világoskék szín uralja, a mintázata pedig nagyon elegáns; lehet fésűkagyló, de akár gingko biloba levele is. Ha ezt az oldalt teszed kívülre, teljesen más öltözéket tudsz varázsolni magadnak.  
 

A sál paraméterei

Méretei: 180 cm hosszú, 68 cm széles

Anyaga: 100% szintetikus

Kendők, sálak teljes kínálatát IDE KATTINTVA találod. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Vélemények gyűjtési és megjelenítési alapelvei

Webáruházunkban kizárólag olyan fogyasztói értékelések találhatóak, amelyeket a terméket használó vagy azt megvásárló fogyasztók küldtek be.

További részletek a fogyasztói értékelésekre vonatkozó alapelveinkről:
https://www.pakkolj.hu/a-fogyasztoi-ertekelesek-gyujtesenek-megjelenitesenek-alapelvei-116